«Δύο ξένοι»: Ο πρίγκιπας Χάρι απέφευγε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στη λειτουργία του Πάσχα (φωτό)

«Δύο ξένοι»: Ο πρίγκιπας Χάρι απέφευγε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στη λειτουργία του Πάσχα (φωτό)Η κατάσταση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται πως πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει τον αδελφό του πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος, ο οποίος είδε τη στάση του πρίγκιπα Χάρι στην λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, που συνέπεσε με τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι περπατούσε μπροστά από τον αδελφό του στον δρόμο για το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνσδορ, τροφοδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι στα «μαχαίρια». Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλει να στείλει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική επειδή είναι πιο δημοφιλείς.

Σαν δυο ξένοι πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ
Ο Τζούντι Τζέιμς, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, δηλώνει στην MailOnline: «Κοιτώντας τους στην λειτουργία ήταν σχεδόν σαν να βλέπεις δυο ξένους. Με την Μέγκαν να γεννάει σύντομα, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μόνος του αλλά δεν υπήρχε σημάδι ότι βρίσκονταν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον όταν έφτασε ή όταν έφευγε από την εκκλησία. Ο πρίγκιπας Χάρι έμοιαζε πως αποφεύγει τον αδελφό του», δήλωσε.

Η βασιλική οικογένεια στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου
Απούσα από την οικογενειακή αυτή στιγμή ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα, αν και οι δημοσιεύματα την θέλουν να έχει γεννήσει ήδη με τον βρετανικό Τύπο να είναι έξαλλος.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Ο Τζέιμς εκτιμά ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να αποφύγει τον αδελφό του. «Περπατώντας μπροστά ρου ήταν ο πρώτος που χαιρέτησε τους παρευρισκομένους, ωστόσο, όταν έφτασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποχώρησε», λέει. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκανε κίνηση με το πρόσωπό του η οποία αποκαλύπτει πως ήθελε να κρυφτεί.

Ο Τζέιμς δηλώνει ότι η συμπεριφορά αυτή του πρίγκιπας Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ έρχεται σε αντίθεση με τις εμφανίσεις των αδελφών τα προηγούμενα χρόνια, όπου έδειχναν τους «ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους».

Σχετικές δημοσιεύσεις