Δ. Κουτσούμπας – «Κέρδος» για το λαό, την επόμενη μέρα των εκλογών, θα είναι μόνο ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ

«Κέρδος» για τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, για τη νεολαία και για τις λαϊκές οικογένειες «την επόμενη μέρα των εκλογών, θα είναι μόνο ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςσε ομιλία του, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Και μη σας παρασύρει ο «τσακωμός» της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, που παίρνει ξώφαλτσα και το ΠΑΣΟΚ, όλων αυτών δηλαδή, που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και ευθύνονται για όσα βασανίζουν τον λαό μας» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Τρώγονται σαν τα κοκόρια, όμως ο καυγάς τους μοιάζει περίπου με οικογενειακό, αφού μοιράζονται κοινές δεσμεύσεις. Η μεγαλύτερη δέσμευση; Η υπεράσπιση των κερδών των λίγων, σε βάρος των δικαιωμάτων των πολλών».

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις επιδιώξεις των άλλων κομμάτων και στη διαφορά τους με το ΚΚΕ.

«Ο Μητσοτάκης θέλει και δεύτερη αυτοδύναμη κυβέρνηση, για να αποτελειώσει ό,τι άφησε όρθιο. Κι ο Τσίπρας πλασάρει ως δήθεν προοδευτική την πολιτική που μας γυρίζει χρόνια πίσω. Στο ΠΑΣΟΚ και το ΜΕΡΑ 25 λένε και ξελένε για το με ποιον θα τσοντάρουν και τα αντιλαϊκά σενάρια δίνουν και παίρνουν» σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας και σημείωσε: «Όμως, το καλό σενάριο για το λαό, γράφεται μόνο με δυνατό ΚΚΕ. Κυβέρνηση θα φτιάξουν, μην έχετε καμιά ανησυχία, γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Απόδειξη, τα νομοσχέδια της ΝΔ, που έγιναν νόμοι με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικές δημοσιεύσεις