Εκδήλωση – Κόρη στην εφηβεία.. Μαμά στην εμμηνόπαυση

Εκδήλωση Κοινού με αφορμή την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου

Ενημερωτική εκδήλωση κοινού με τίτλο: «Κόρη στην εφηβεία, μαμά στην εμμηνόπαυση», διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ) σε συνεργασία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών και τον Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες» στις

8 Μαρτίου 2024 και ώρα  10:00 πμ  στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ (Εθνικής Αντίστασης 34, Σέρρες). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι:

  • «Γνωριμία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ Σερρών», με ομιλήτρια την κα Βασιλική Σταβέλη, Επισκέπτρια Υγείας.
  • « Έμμηνος Ρύση και μεταβολές: Τι αλλάζει στο σώμα και στη διάθεσή μας», με ομιλήτρια την κα Γεωργία-Μαρία Μαλλιά, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπέυτρια.
  • «Εμμηνόπαυση..Όχι παύση απο τη ζωή», με ομιλήτρια την κα Σταυρούλα Μπέγου, Νοσηλεύτρια.
  • «Η εμπειρία μου με την εμμηνόπαυση», με ομιλήτρια την κα Καίτη Αντωνοπούλου, Γεν. Γραμματέα ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ & Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
  • « Από γυναίκα σε γυναίκα, από μαμά σε κόρη. Συζητήσεις και μοιράσματα μεταξύ γυναικών και με την κόρη μου», με ομιλήτρια την κα Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, Δημιουργό ειδών φροντίδας προσωπικής υγιεινής Made it.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τιμήσουμε τη γυναικεία φύση και να γιορτάσουμε τη γυναίκα κάθε ηλικίας υπενθυμίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της και δίνοντας κίνητρο σε άλλες γυναίκες ώστε να θυμούνται ότι η καθεμία τους είναι ξεχωριστή, μοναδική και υπέροχη μέσα από βιωματικές εμπειρίες και μοιράσματα.

Τέλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις