Εκλογές 2023 – Τι βρίσκουν στην κάλπη οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

Τα περίεργα πράγματα που έχουν βρει μέσα στην κάλπη αλλά και πολλά μπερδέματα και περίεργες συμπεριφορές από εκλογείς θυμούνται δικαστικοί αντιπρόσωποι σε προηγούμενες εκλογές.

Όπως λένε στην κάμερα της ΕΡΤ έχουν βρει μέσα στην κάλπη, χρήματα, σημειώματα, βρισιές, ζωγραφιές σεξουαλικού περιεχομένου ακόμη και σημειώματα και φωτογραφίες. «Μία κυρία έριξε την ταυτότητα της μέσα στην κάλπη μαζί με τον φάκελο», λέει δικαστικός αντιπρόσωπος.

«Στις εκλογές μετά μνημονίων, στα ψηφοδέλτια κυρίως το λευκό ή έβαζαν τρία μαζί και λέγανε: κανέναν δεν ψηφίζω, είναι όλοι άχρηστοι», θυμάται ένας δικαστικός αντιπρόσωπος.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μία δικαστική αντιπρόσωπος εξηγεί ότι μία ηλικιωμένη της ζήτησε να την βοηθήσει στο παραβάν να ψηφίσει το κόμμα που ήθελε. Πράγματι η δικαστική αντιπρόσωπος πήγε μαζί της στο παραβάν και έβαλε το ψηφοδέλτιο που της υπέδειξε στον φάκελο. Τότε η γυναίκα της είπε ότι την… δοκίμαζε αν θα έβαζε το ψηφοδέλτιο που της ζήτησε ή όχι. «Στην Αθήνα σε ένα εκλογικό κέντρο που μία κυρία ήρθε με ένα λευκό, όμορφο φόρεμα. Ήταν εκπρόσωπος κόμματος. Κατά λάθος εγώ όταν άνοιγα τα μελάνια της έριξα όλο το μελάνι. Της έκανα το φόρεμα μπλε οπότε ήταν μία τραγική κατάσταση γι’ αυτή και κωμική για τους υπόλοιπους», υπογράμμισε δικαστικός αντιπρόσωπος.

Σχετικές δημοσιεύσεις