ΕΛΤΑ – Η Κ. Μακεδονία «πρωταγωνίστρια» σε σειρά γραμματοσήμων

Δέκα χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Κεντρικής Μακεδονίας -ο Λευκός Πύργος, ο Άγιος Δημήτριος και η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, η λίμνη Σκρα στο Κιλκίς, η λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες, η Ιερμά Μονή Τιμίου Προδρόμου στην Ημαθία, το Άγιον Όρος, το Κάστρο του Πλαταμώνα στην Πιερία, τα Λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα και η παραλία Βουρβουρού στη Χαλκιδική- εικονίζονται στα νέα αυτοκόλλητα γραμματόσημα που κυκλοφορούν, σήμερα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα τουριστικό συλλεκτικό τευχίδιο που περιλαμβάνει δέκα ειδικά προσωπικά γραμματόσημα, τα οποία απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας όσο και στους συλλέκτες φιλοτελιστές παγκοσμίως. Θα κυκλοφορήσουν 4100 τευχίδια, τα οποία θα διατίθενται προς εννέα ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, διάφορα κεντρικά καταστήματα ανά την Ελλάδα αλλά και τα ταχυδρομικά καταστήματα του Δικτύου κατόπιν αίτησης στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού.

Με το τευχίδιο αυτό για την Κεντρική Μακεδονία, τα ΕΛΤΑ εγκαινιάζουν μια νέα σειρά τουριστικών τευχιδίων που θα εκδίδουν, με τον τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα – Travelling in Greece», μέσα από τα οποία θα αναδεικνύονται κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας. Στο ίδιο πλαίσιο, θα κυκλοφορήσουν σύντομα το Ιόνιο και η Κρήτη. 

Σχετικές δημοσιεύσεις