Εμβολιασμός ανά τρίμηνο – Εκλιπαρούν για ΛΟΓΙΚΗ σοβαροί επιστήμονες

Πλέον, ο εμβολιασμένος πληθυσμός προχωρά σε επαναληπτική δόση ανά τρίμηνο, αντί για εξάμηνο. «Είναι αυτό ελεγμένο εργαστηριακά;»!

«Το 70%-80% όσων κάνουμε για τον κορωνοϊό δεν είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ», «Το ίδιο ισχύει και με το τρίμηνο εμβολιασμό. Πορευόμαστε κυριολεκτικώς με το “βλέποντας και κάνοντας”», σημειώνει ο λοιμωξιολόγος Π.Τόφας. “Θα οδηγηθούμε σε εμβολιασμό ανά μήνα, αν εμφανιστεί νέα μετάλλαξη; Είναι παράλογο” προσθέτει ο ερευνητής ιατρός Κ. Φαρσαλινός.

«Ας δούμε τα δεδομένα: Δεν υπάρχει εμβόλιο που χορηγείται ανά τρίμηνο. Έχετε δει εσείς κανένα; Πόσες δόσεις θα κάνουμε; Έχετε δει να έχουμε ξανακάνει κάθε τρεις μήνες δόσεις ;Είναι κάπως αυθαίρετο. Και βεβαίως δεν συνιστά λύση», τονίζει ο κ. Φαρσαλινός.

«Κι αν σου προκύψει και νέα μετάλλαξη τι θα κάνεις; Θα οδηγηθούμε σε εμβολιασμό ανά δίμηνο ή κάθε μήνα; Αυτό είναι παράλογο. Όλη η εμβολιαστική στρατηγική και η διαχείριση είναι προβληματική, παρόλο που πέφτει ούτως ή άλλως γρήγορα η αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Κάτι που βλέπουμε πανευρωπαϊκά και διεθνώς. Και τα εμβόλια δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις εμβόλια πλέον. Αρχίζουν να αποκτούν χαρακτηριστικά χημειοπροφύλαξης έτσι όπως χορηγούνται», συνοψίζει.

Πηγή: Sputniknews. gr

Σχετικές δημοσιεύσεις