«Ενώνουμε δυνάμεις» στη SEREXPO 2024 – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση

Την προετοιμασία της SEREXPO 2024 έχει αρχίσει ήδη το Επιμελητήριο Σερρών, θέτοντας για ακόμη μία χρονιά υψηλούς στόχους για τη διοργάνωση.
Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση, ενόψει του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος, στην οποία έλαβαν μέρος παλιοί και νέοι εκθέτες καθώς και φορείς, που στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της SEREXPO 2024. «Το Επιμελητήριο Σερρών έχει μπει πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας του μεγάλου επιχειρηματικού γεγονότος, που έρχεται για ακόμη μία χρονιά φέτος, με νέες ιδέες και υψηλή στοχοθέτηση. Φέτος μάλιστα για πρώτη χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών ζήτησε και έλαβε την αιγίδα της ΔΕΘ HELEXPO για την SEREXPO, γεγονός που δίνει ακόμη μία σημαντική στήριξη στην προσπάθειά μας. Βασικό μας μέλημα όπως κάθε χρόνο είναι η ανάδειξη του τοπικού επιχειρείν και η προώθηση της εξωστρέφειας, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής, όσο και σε επίπεδο επισκεπτών», τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.
SEREXPO 2024- Δήλωσε τη συμμετοχή σου!
Σε ρυθμούς προετοιμασίες της SEREXPO 2024 βρίσκεται πλέον το Επιμελητήριο Σερρών. Με υψηλούς στόχους και νέες ιδέες, έρχεται το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, στις 18-22 Σεπτεμβρίου 2024.
Μάλιστα φέτος για πρώτη φορά η διοργάνωση τίθεται υπό την αιγίδα της ΔΕΘ HELEXPO. Ενώνουμε δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, συμπράττουμε και πετυχαίνουμε. Γίνε μέρος της μεγάλης γιορτής του επιχειρείν, δήλωσε τη συμμετοχή σου στη SEREXPO 2024.
Τ: 23210 99744 & 99723 | Ε: info@epaneser.gr | www.ser-expo.org

Σχετικές δημοσιεύσεις