Επιστροφή… έκπληξη στην ΕΡΤ

Επιστροφή... έκπληξη στην ΕΡΤΜία πραγματική έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης (ΕΡΤ)

που θα παρακολουθήσουν την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τη Eurovision που θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Οι δύο τους έχουν ετοιμάσει μία εκπομπή, όπου θα μας δείξουν τα 41 video clips των χωρών που θα λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό. Αλλά δεν θα είναι μόνοι τους… Έχουν δίπλα τους special guest stars τον Πασχάλη την Μπέσυ Αργυράκη, την Ελπίδα, τον Φώτη Σεργουλόπουλο κ.α.

Ανάμεσα στα ονόματα των special guest stars είναι όμως και ένα που δεν περίμενε κανείς. Η Δάφνη Μπόκοτα δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου και της Μαρίας και επέστρεψε στην ΕΡΤ, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια. Θυμίζουμε ότι η Δάφνη Μπόκοτα είχε αναλάβει τον σχολιασμό της Eurovision για 14 ολόκληρα χρόνια. Αλλά το 2005 τη θέση της πήρε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Από τότε η Δάφνη δεν εμφανίστηκε ξανά στην ΕΡΤ και μάλιστα σε συνεντεύξεις της δεν έκρυψε την πικρία της για τον τρόπο που τη μεταχειρίστηκε η τότε διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης. Εννοείται λοιπόν ότι αυτό το comeback θα συζητηθεί και σίγουρα είναι κάτι που θα χαροποιήσει πολύ όλους τους Eurofans.

Σχετικές δημοσιεύσεις