«Επιστροφή στο μέλλον»: Reunion για τους πρωταγωνιστές – Πως είναι 35 χρόνια μετά

«Επιστροφή στο μέλλον»: Reunion για τους πρωταγωνιστές - Πως είναι 35 χρόνια μετάΜια μοναδική έκπληξη ετοίμασαν οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Back to the Future» (Επιστροφή στο Μέλλον). Συγκεκριμένα, οι πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ…

Σημειώνεται πως η πρώτη ταινία βγήκε στις αίθουσες το 1985.

Τώρα οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ που διοργάνωσε ο Φοξ για τη στήριξη των ερευνών για το Πάρκινσον. Τονίζεται πως ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία μόλις 29 ετών και αργότερα ίδρυσε μία οργάνωση που ερευνά τη θεραπεία της ασθένειας. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει συνεχίζει να παίζει σε σειρές και ταινίες.

Στο Instagram ο Φοξ δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Κρίστοφερ Λόιντ με τη λεζάντα: «Ρέστα με τον @mrchristopherlloyd στην @michaeljfoxorg βραδιά πόκερ».

Ο Κρίστοφερ Λόιντ δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία από την εκδήλωση αστειευόμενος για το διάσημο DeLorean όχημα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον»: «Πηγαίνοντας με 88 μίλια την ώρα για την βραδιά πόκερ του @michaeljfoxorg».

Σχετικές δημοσιεύσεις