Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πολίτευμα.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?

Δημοκρατία είναι μία χαμένη έννοια ως διακυβέρνηση πλέον παγκόσμια, το πιο απλό παράδειγμα είναι οι ΗΠΑ, ο εμφύλιος πόλεμος βορείων και νοτίων, είναι ο πόλεμος ελέγχου της Αμερικανικής Ηπείρου με τον μανδύα δημοκρατίας Ομόσπονδης κεντρικής κυβέρνησης.
Οι πολιτείες της ομοσπονδίας αντιτάσσονται κάποιες στις οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης αλλά το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται αναποτελεσματικές οι αποφάσεις αυτών των πολιτειών λόγω των αποφάσεων της κεντρικής κυβέρνησης. Καθυποτάσσουν την θέληση των ομοσπονδιακών λαών με πρόσχημα τις αποφάσεις του Κογκρέσου και Γερουσίας. Ο βασικός λόγος αυτής της παραποίησης της Δημοκρατίας σε ολιγοκρατία είναι ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ παράγοντας και η τρομερά ανθρώπινη αίσθηση της ΕΞΟΥΣΊΑΣ. Προσπαθεί το βαθύ κράτος του ΙΣΧΥΡΟΥ να επιβάλει το Διεθνές Δίκαιο ως ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ παραφράζοντας έννοιες και λέξεις και προσαρμόζοντάς τες στις δικές του επιθυμίες. Τα κέντρα αυτά εφαρμόζουν επακριβώς τα λεγόμενα του Θουκυδίδη που μελετώνται παγκόσμια εκτός Ελλάδος φυσικά.
Οι πρώτοι διδάξαντες το καθεστώς της ολιγαρχίας ( παγκοσμιοποίησης ) Βασιλικά καθεστώτα, Δικτατορικά καθεστώτα, που στην ουσία δεν μπορεί να τα ελέγξει ο ΛΑΟΣ.
Οι σημερινοί διδάξαντες είναι τα καθεστώτα Ρωσίας, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Κίνα και όλα τα ολιγαρχικά καθεστώτα στον Πλανήτη ΓΗ.
Η μετάβαση σε καθεστώς παγκοσμιοποίησης σε μεγάλες μερίδες ΛΑΩΝ της Γης είναι τρομερά πολυεπίπεδη ως προς τον χειρισμό της μετάβασης.
Το μεγαλύτερο όπλο χειρισμού μαζών είναι ο τρόμος που τους επιβάλλεται με διάφορους τρόπους, ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ΤΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ,
ΤΡΟΜΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ( σε δήθεν πράσινη ανάπτυξη) Και το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ ΤΡΟΜΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ Όλα αυτά με πολύ γαρνίρισμα προπαγάνδας δημιουργούν τις τάσεις οι λαοί να
προτιμούν να καθυποταχθούν για να σωθούν από τα δεινά

Τα συστήματα που δημιουργούν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ είναι καθεστώς
παραγωγής τροφής από ελάχιστους στην ομάδα λαών που ελέγχουν, για να γίνει αυτό πρέπει να φτάσουν σε έλλειψη τρομερά μεγάλη, κόβοντας την αλυσίδα παραγωγής, τυποποίησης και μεταφοράς των προϊόντων.
Η παραγόμενη τροφή από τους ελάχιστους αν και κατά την παραγωγή θα έχει μεγάλο αποτύπωμα άνθρακος μόνον οι λαοί θα πληρώνουν γιαυτό τα κέρδη αυτά θα κατανέμονται στους λίγους και εκλεκτούς της Παγκόσμιας
Διακυβέρνησης. Οι ( δημοκρατικές ) κυβερνήσεις συναγωνίζονται στο ποιος είναι πιο πιστός στα κελεύσματα των παγκοσμιοποιητών, δημιουργώντας έναν εφιάλτη που το ονομάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταργώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και ξεσκίζοντας το κάθε σύνταγμα των λαών ως διατεταγμένη συμμορία. Μεγάλοι Οικονομικοί Γίγαντες, πλέον εκμαυλίζουν, αλλιώς τους ανυπάκουους τους καταστρέφουν  ¨η τους ανατρέπουν από ηγετικές θέσεις με ( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ) διεργασίες με τρομερά σε επιστήμη πλέον προπαγάνδα.
Παγκόσμια έχουμε τέσσερα κυρίαρχα πολιτικά καθεστώτα διακυβέρνησης των λαών τους, της Αμερικής, της Ρωσίας, της Ινδίας και της Κίνας.
Οι ΗΠΑ βλέποντας ότι διακυβεύεται η οικονομική κυριαρχία τους επί των κρατών προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσουν με σπασμωδικές κινήσεις αυτήν την επικυριαρχία τους, το δε βαθύ κράτος προσπαθεί να
περιχαρακώσει την επιβολή εξουσίας στα δυτικά κράτη και τους λαούς των.
Η επιτυχία της Αμερικής έως τώρα έχει αρκετά προβλήματα
για τον απλούστατο λόγο ότι δημιούργησε από θέμα αντίδρασης και ανταγωνισμού αντίρροπες οικονομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

spyros spyrakis και στο youtube

Σχετικές δημοσιεύσεις