Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θανατηφόρα σeξι με αποκαλuπτικό φόρεμα (φωτό)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θανατηφόρα σeξι με αποκαλuπτικό φόρεμα (φωτό)Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Madwalk2019, έκλεισε τη βραδιά με

δημιουργία υψηλής ραπτική ςτου οίκου LASKOS . O Γιάννης Λάσκος, θέλοντας να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα του μοντέλου, δημιούργησε ειδικά για εκείνη ένα λευκό maxi γεωμετρικό minimal φόρεμα από μεταξωτό κρεπ, με έμφαση στους ώμους και μια αποκαλυπτική ασυμμετρία τονίζοντας τη θηλυκή πλευρά της παρουσιάστριας. Ο σχεδιαστής συνεχίζει να δημιουργεί total white σύνολα λόγω της πρώτης του συλλογής BACK TO BLANCE η οποία έχει αναφορά στο λευκό χρώμα.

To συγκεκριμένο φόρεμα λοιπόν, ανέδειξε ένα κομμάτι του σώματος του μοντέλου το οποίο είναι λανθασμένα πολύ υποτιμημένο ως προς το s3xiness που εμπνέει και δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη του λαγονοψοΐτη, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος. Βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Συνδέει τα κάτω άκρα με την σπονδυλική στήλη και χρησιμεύει για την σταθεροποίηση του σώματος. Εκτός όλων αυτών όμως, η αποκάλυψή του είναι και εξαιρετικά σeξι όπως θα διαπιστώσετε κοιτώντας και τις φωτογραφίες. Αν θέλετε να δείξετε σeξι προβάλλοντας ένα διαφορετικό τμήμα του σώματός σας, να η επιλογή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο