Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΑ! 18 Μαΐου 2022 η διακήρυξη.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, στις επόμενες εκλογές, ώστε ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Για εμάς, πατριωτισμός είναι η θέληση να κάνουμε την Ελλάδα μια σοβαρή χώρα, που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια. Ο μόνος τρόπος, για να γίνει αυτό, είναι το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο: χαμηλοί φόροι, πληροφορική παντού, κατάργηση της σοβιετικής αντίληψης στον κεντρικό σχεδιασμό.
Για εμάς, η σθεναρή αντίθεση στη μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό οχλο-πολτό είναι υποχρέωση. Η Ελλάδα έχει εθνική ταυτότητα και εθνικές αξίες. Δεν πρόκειται να τις εκχωρήσουμε σε καμία ομάδα πολιτικού ή θρησκευτικού φανατισμού, σε καμία μηδενιστική αντίληψη, που απεργάζεται την επιβολή ολοκληρωτισμού στη χώρα.

Σας καλούμε, στις 18 Μαΐου 2022, ώρα 19:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κό-σμος», σε μια γιορτή μείζονος Ελληνικότητας: στη διακήρυξη της συνεργασίας μας.
Θάνος Τζήμερος  –  Φαήλος Κρανιδιώτης  –  Κωνσταντίνος Μπογδάνος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19:00 – 20:00 Προσέλευση
20:00 – 20:45 Ομιλίες
20:45 – 22:00 Συναντήσεις & συνομιλίες στο φουαγιέ

Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”
Πειραιώς 254, Ταύρος

Σχετικές δημοσιεύσεις