Η Κρήτη αλλά και όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον χαμογελαστό Αντώνη

Η τελευταία πράξη του δράματος γύρω από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη γράφεται σήμερα το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής, τον Άγιο Νικόλαο.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας όπου συγγενείς φίλοι αλλά και εκείνοι που δεν τον γνώρισαν πότε θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο θάνατος του αγαπητού Αντώνη έχει προκαλέσει κύμα οργής σε ολόκληρη τη χώρα.

Για ακόμα μία φορά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου η οποία κατέληξε στο λιμάνι ενώ ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.

Την ίδια ώρα μετά και τα αποτελέσματα της ένορκης διοικητικής εξέτασης για τον θάνατο 36χρονου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε στην καρατόμηση του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά αλλά και στην απομάκρυνση του Διοικητή του Α’ Λιμενικού τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Παράλληλα δεκτή έγινε η παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Group Σπύρου Πασχάλη με το διοικητικό συμβούλιο στην ανακοίνωση του να κάνει λόγο για “τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου”.

Σχετικές δημοσιεύσεις