Θεσσαλονίκη – Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών

Σοκάρουν οι εικόνες με το λεωφορείο που καταστράφηκε τελείως από τη φωτιά που ξέσπασε όσο βρισκόταν εν κινήσει, πριν από λίγη ώρα επί της λεωφόρου Γεωργικής σχολής, κοντά στα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης.

Από την φωτιά δεν υπήρξαν τραυματίες καθώς όλοι οι επιβαίνοντες κατέβηκαν έγκαιρα από το όχημα. Το λεωφορείο που κάηκε εντελώς ήταν των ΚΤΕΛ Σερρών και πραγματοποιούσε δρομολόγιο της γραμμής 79, ΙΚΕΑ – αεροδρόμιο.

Ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σερρών Ηλίας Παπαγεωργίου είπε στο GR TIMES ότι η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά του λεωφορείου. Όταν ο οδηγός το αντιλήφθηκε σταμάτησε το όχημα και επιχείρησε να την σβήσει με τον πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερε και ανέλαβε η πυροσβεστική. Εκείνη την στιγμή στο λεωφορείο υπήρχε μόνο ένας επιβάτης, ο οποίος και κατάφερε να κατέβει μαζί με τον οδηγό έγκαιρα. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί Προανάκριση.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/7 στην περιοχή του ΙΚΕΑ στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Σερρών σταμάτησε δεξιά μόλις αντιλήφθηκε ότι τι λεωφορείο καίγεται, κατέβηκαν όλοι – ευτυχώς – οι επιβάτες και προσπάθησε στη συνέχεια να σβήσει την φωτιά με πυροσβεστήρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις