Θεσσαλονικείς ζητούν τη βοήθεια των ιδιωτών για σωθεί η Νέα Παραλία

Την συμβολή ιδιωτών ζητά ο Σύλλογος Φίλων της Νέας Παραλίας, ώστε να ανατραπεί η άσχημα εικόνα του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Φίλων της Νέας Παραλίας, ” Τώρα, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο καλούμε ιδιώτες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις της πόλης να πάρουν αντίστοιχη πρωτοβουλία. Να υιοθετήσουν κήπους, περιοχές ή να χρηματοδοτήσουν δράσεις στη Νέα Παραλία! Ο Σύλλογος Φίλων της Νέας Παραλίας είναι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση”.

Ο σύλλογος αναφέρει – μεταξύ άλλων-  ότι η  πανδημία ανέτρεψε πιθανόν τους σχεδιασμούς του νέου Δημάρχου. Στο πρόγραμμα της παράταξής του είχε δεσμευτεί για, 24ωρη φύλαξη της Νέας Παραλίας με περιπολίες από εξειδικευμένη εταιρία φύλαξης, με τη διαρκή επίβλεψη της ΕΛ.ΑΣ.Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης με αρμοδιότητα τη διαχείριση και συντήρηση της Νέας Παραλίας, με τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης αλλά και προμήθειας υλικών. Άμεση αποκατάσταση ζημιών από βλάβες αλλά και φθορές και βανδαλισμούς. Προώθηση της ιδέας για την “υιοθεσία των πάρκων” από ιδιώτες ή εταιρείες μέσω  προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις