Ιαπωνία – Λουκούλεια γεύματα σε καθηλωμένα αεροσκάφη

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να γευματίσουν σε ένα αεροπλάνο καθηλωμένο στο έδαφος.

Aρκεί να έχουν παχυλό πορτοφόλι.. Η «All Nippon Airways» (ΑΝΑ) άρχισε να προσφέρει την υπηρεσία αυτή την εβδομάδα και ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς οι θέσεις εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γευματίσουν στο Boeing 777 που είναι σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο για άλλες 11 ημέρες  εντός του Απριλίου.

Το κόστος ανέρχεται σε 460 ευρώ, για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα της αεροπορικής εταιρείας στην πρώτη θέση, ενώ υπάρχει και φθηνότερη επιλογή, με το «εισιτήριο» στα 230 ευρώ.

Η ΑΝΑ δεν είναι η πρώτη που προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς εδώ και μήνες οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να σκεφτούν δημιουργικά για την αξιοποίηση των αεροσκαφών τους που έχουν καθηλωθεί λόγω της πανδημίας, ή για να τονώσουν με κάποιο τρόπο τα έσοδά τους που έχουν δεχθεί σφοδρό πλήγμα.

Το μενού της πρώτης θέσης που κοστίζει 460 ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φουά γκρα, το μους καβουριού και φιλέτο βόειου κρέατος.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε να το «εστιατόριο με φτερά» για μια μόνο ημέρα την εβδομάδα- την Τετάρτη – αλλά με τη ζήτηση να έχει εκτιναχθεί, θα αυξήσουν τις ημέρες λειτουργίας του.

Οι «ταξιδιώτες» επιβιβάζονται σε Boeing 777 στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο με εισιτήρια σχεδιασμένα να μοιάζουν με κάρτες επιβίβασης.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τις ανακοινώσεις του πληρώματος, σύμφωνα με την εταιρεία, με γεύματα που σερβίρονται σε καθίσματα καμπίνας, αν και δεν χρειάζονται ζώνες ασφαλείας.

Το «εστιατόριο με.. φτερά» είναι διαθέσιμο προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους που επιβάλλεται λόγω της πανδημίας της νόσου Covid- 19.

Σχετικές δημοσιεύσεις