Ιαπωνία – H εταιρεία που αγοράζει.. το πρόσωπό σου για 400 δολάρια!

Θα πουλούσατε ποτέ το πρόσωπό σας;

Εάν η απάντηση είναι ναι, υπάρχει μιαεταιρεία στην Ιαπωνία που θέλει να σας ακούσει. H επιχείρηση θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα στα πρόσωπα των ανθρώπων, ώστε να τα πουλήσει με τη μορφή υπερ-ρεαλιστικών τρισδιάστατων τυπωμένων μασκών!

Από τότε που η Kamenya Omoto, εταιρεία κατασκευής με μάσκες με έδρα το Τόκιο, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αγοράσει τα δικαιώματα για τα πρόσωπα των ανθρώπων για 40.000 γιεν (380 $) έχει κατακλυστεί από προσφορές!

Η εταιρεία θέλει να αναπαραγάγει τα πρόσωπα των ανθρώπων με τη μορφή υπερ-ρεαλιστικών μασκών και να τα πουλήσει στη διπλάσια τιμή.

Εάν μια μάσκα αποδειχθεί δημοφιλής στους πελάτες, το άτομο του οποίου η εμφάνιση ενέπνευσε τον κόσμο θα πάρει επίσης ένα ποσοστό των κερδών. Η Kamenya Omoto δεν είναι η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που έκανε εξαιρετικά ρεαλιστικές μάσκες στα πρόσωπα των ανθρώπων. Το 2011 η REAL-f, εξειδικεύτηκε στις τρισδιάστατες μάσκες που όμως κόστιζαν χρυσάφι οπότε το εγχείρημα έμεινε στη μέση.

Σχετικές δημοσιεύσεις