Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, επικρατούν σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ τα φαινόμενα αναμένονται κατά τόπους έντονα στην Κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Βροχερό αναμένεται σήμερα το καιρικό σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, με νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι έντονα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί από τρία έως και τέσσερα μποφόρ και σταδιακά θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί έως και πέντε μποφόρ. Η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται στο χαμηλό της στους 17 βαθμούς κελσίου και σύμφωνα με την ΈΜΥ δεν εκτιμάται ότι θα ξεπεραστούν οι 25 βαθμοί κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τρία έως πέντε μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται σήμερα από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα είναι έως και πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικές δημοσιεύσεις