Κορονοϊός: Διεθνής μήνυση για Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Την μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την διασπορά φόβου και τα μέτρα που πήραν οι κυβερνήσεις εξαιτίας ενός «κατασκευασμένου» πανικού.

Επιμέλεια άρθρου: Γιώργος Αυγερινός

Εκτός των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων, δημοκρατία και ελευθερίες χάνονται με την μετάβαση στον αυταρχισμό και  σε ολοκληρωτικά και φασιστικά  καθεστώτα.

Άνθρωποι φυλακίζονται γιατί δεν φορούν μάσκα ή δεν την φορούν σωστά. Άνθρωποι εκτελούνται για τους ίδιους λόγους.

Στον δυτικό κόσμο επιβάλλονται παράλογα από κάθε επιστημονική άποψη μέτρα με πρόστιμα και φυλακίσεις (παράδειγμα Αυστραλίας), ενώ σε άλλες χώρες πυροβολούνται απευθείας.

Διεθνή Μήνυση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Γερμανία

Μια ομάδα δικηγόρων σύστησαν διεθνή επιτροπή όπου κατέγραψαν από όλο τον κόσμο την αντίθετη άποψη των «ειδικών» που επικαλούνται οι κυβερνήσεις και συνέλλεξαν τρανταχτά στοιχεία, προχωρούν σε Διεθνή Μήνυση κατά των υπευθύνων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το video που ακολουθεί, δεν έχει καμία σχέση με συνωμοσιολογία και οι αποκαλύψεις κόβουν την ανάσα σε όσους το παρακολουθήσουν με προσοχή.

Όπως αναφέρεται, ένα περίπου χρόνο πριν ξεσπάσει το φαινόμενο, τον Μάιο του 2019, υπήρξε διεθνές συνέδριο με την συμμετοχή όλων αυτών που σήμερα αποφασίζουν για τα μέτρα και τις πολιτικές που ακολουθούν τα κράτη.Video Player00:0049:00

Το άρθρο αυτό έχει σκοπό να αναδείξει την αντίθετη άποψη η οποία έχει αποδειχτεί ότι φιμώνεται και χαρακτηρίζεται ως συνωμοσιολογία.

Σχετικές δημοσιεύσεις