Κυριάκος Βελόπουλος – Κυβερνητικές ευθύνες για τις φωτιές

«Οι φωτιές έχουν κυβερνητική ευθύνη» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης,Κ Βελλόπουλος και επέκρινε τον πρωθυπουργό ότι «εμπαίζει τη νοημοσύνη μας» με όσα ανέφερε για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και την στήριξη των πυρόπληκτων. Μάλιστα, ανάγνωσε και ένα μήνυμα διαμαρτυρίας που έλαβε από έναν κτηνοτρόφο του Έβρου, που καταστράφηκε όλη η περιουσία του από την φωτιά στην Δαδιά. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως «ο πρωθυπουργός αρκετά έπαιξε με την Ελλάδα. Δεν θα παίζει και με τη νοημοσύνη μας»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ρώτησε την κυβέρνηση γιατί «δεν ζητήθηκε βοήθεια από τα “Μπεριέφ” της Ρωσίας, γιατί δεν ζητήσατε τα “Ιλιούσιν” όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια». Σημειώνοντας ότι η κ. Ζαχάροφα δήλωσε πως «η Ελλάδα ουδέποτε μας ζήτησε βοήθεια, όπως κατά το παρελθόν και προστρέξαμε». Επίσης, επέκρινε την κυβέρνηση ότι άργησε να προμηθευτεί επιβραδυντικό υλικό.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως «εμείς όταν μιλάμε, ξέρουμε γιατί μιλάμε και δεν φοβόμαστε» και δεσμεύτηκε ότι «θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των ολιγαρχών, όπως κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα».

Σχετικές δημοσιεύσεις