Μένεις Θεσσαλονίκη; 8+1 λόγοι για να βγεις από το σπίτι αυτή την εβδομάδα

Μένεις Θεσσαλονίκη; 8+1 λόγοι για να βγεις από το σπίτι αυτή την εβδομάδαΑγαπημένοι μου εδώ είμαι πάλι, επέστρεψα και αυτή την εβδομάδα με πολλές νέες προτάσεις για εξόδους!

Εσείς τι κάνετε; Πως περνάτε το φθινόπωρο σας, που υποτίθεται, ότι είναι άνοιξη; Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω για τον καιρό, γιατί έχω καταντήσει γραφικός, απλά μια μέρα να ξέρετε θα λάβετε μία καρτ ποστάλ μου από την Καραϊβική! ΑΥΤΑ! Κατά τα άλλα, εμένα το Πάσχα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα σαν γιορτή και συγκεκριμένα η Μεγάλη εβδομάδα μου φέρνει μία κάποια κατάθλιψη, (Σχόλια του τύπου, ναι γιατί τον υπόλοιπο καιρό είσαι η χαρά της ζωής, κάνω σαν να μην τα ακούω!), φέτος λοιπόν έβαλα στόχο με τον εαυτό μου να μην πέσω στην ίδια καταθλιπτική λούπα, και έτσι βρήκα πολλές επιλογές για έξω, τόσο για εσάς, όσο και για εμένα! Διαβάστε με λοιπόν, και καλά να περάσουμε! Α και καλό Πάσχα βρε παιδιά! (ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθεί αποκάλυψη κόλαφος: «ντραμς και μουσική αγωνίας!!!», επειδή μετά από τόσο καιρό κουράστηκα να παραληρώ μόνος μου, και να μην μου απαντάει κανείς στα αγωνιώδη ερωτήματα μου, αν θέλετε ελάτε να γνωριστούμε στο instagram «https://www.instagram.com/nikosaggellis/ » και να γίνουμε όλοι μαζί μια ψυχικά διαταραγμένη παρέα! Θα το εκτιμήσω βαθύτατα! Βαρέθηκα να με ακούει μόνο η ψυχολόγος μου! Αυτά!) :

1. Ταινία «Εκδικητές η τελευταία πράξη»: Η ταινία (διάρκειας 182 λεπτών) είναι μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής. Μετά από την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του σύμπαντος από τον Θάνος οι εκδικητές, που έμειναν ζωντανοί ενώνονται, προκειμένου όλοι μαζί να βρουν έναν τρόπο να κατατροπώσουν τον παντοδύναμο αντίπαλο τους, προτού να είναι πολύ αργά. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 24 Απριλίου του 2019.

2. Ταινία «Ο ευγενικός κύριος ΛΙΝΚ»: Η ταινία (διάρκειας 95 λεπτών) είναι κινούμενα σχέδια, αμερικανικής παραγωγής. Ο κύριος ΛΙΝΚ είναι ένα κάπως αφελές, αλλά παράλληλα και καλόψυχο πλάσμα, που αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση στον σύγχρονο πλανήτη, ο κύριος ΛΙΝΚ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, διότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Αποφασίζει λοιπόν, να ξεκινήσει μία θαρραλέα περιπέτεια, με σκοπό να βρει τους συγγενείς του, έχοντας στο πλευρό του τον Σερ Λάιονελ Φρόστ, τον μεγαλύτερο ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και την Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυστική κοιλάδα, που βρίσκονται σύμφωνα με τον μύθο οι συγγενείς του. Η πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες έγινε στις 18 Απριλίου του 2019.

3. Ταινία «After»: Η ταινία (διάρκειας 106 λεπτών) είναι μία αισθηματική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής. Η ιστορία εστιάζει σε μία φοιτήτρια, την Τέσσα Γιάνγκ, η οποία παραμένει πιστή στον σχολικό της έρωτα. Όταν ξεκινά την πρώτη της χρονιά στο κολλέγιο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στα μαθήματα και στις υποχρεώσεις της. Ωστόσο, όλα θα αλλάξουν εντελώς, όταν θα γνωρίσει τον μυστηριώδη και αυθάδη Χάρντιν Σκοτ. Ο Χάρντιν είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Τέσσα κανονικά θα αγνοούσε, μέχρι που ένα βράδυ βρέθηκε μόνη της μαζί σε μία λίμνη. Έκτοτε, ξεκινά για την ίδια ένα διαφορετικό ταξίδι γεμάτο ελευθερία, έρωτα και νεανική τρέλα. Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 11 Απριλίου του 2019.

4. Ταινία «Κωδικός Κολίμπρι»: Η ταινία (διάρκειας 111 λεπτών) είναι ένα θρίλερ με αρκετά στοιχεία περιπέτειας, βέλγικης και καναδικής παραγωγής. Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Βίνσεντ και ο Άντον δραστηριοποιούνται στις ψηφιακές διεθνείς αγορές, όπου το κέρδος βγαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το όνειρό τους λοιπόν, να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσεϊ, που θα τους προσφέρει εκατομμύρια, μέσω του χρηματιστηρίου. Στο έργο τους αυτό, εμπόδιο θα σταθεί η Εύα Τόρες, μια εμμονική επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, η οποία δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει να καταστρέφονται ολοκληρωτικά. Θα καταφέρουν να βγούνε ζωντανοί από αυτό το οικονομικό παιχνίδι; Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 28 Μαρτίου του 2019.

5. Παράσταση «ART» στο θέατρο Κολοσσαίον: Έναςαφηρημένος πίνακας ζωγραφικής, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί η φιλία τριών ανδρών. Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους, δημιουργώντας πολυάριθμα ερωτήματα, όπως το τι είναι αισθητικά άρτιο; Τι είναι τέχνη; Μήπως κάποιος υποκρίνεται τον φιλότεχνο ενώ είναι αδαής; Θα αναθεωρηθούν συνεπώς, όλες οι σταθερές, που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων. Μπορούν άραγε οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη να γεννήσουν αγεφύρωτα χάσματα και άλυτα προβλήματα στις ανθρώπινε σχέσεις; (Διεύθυνση: θέατρο Κολοσσαίον, Μέρες: από 28 Απριλίου έως και 19 Μαίου 2019, Εισιτήρια: 20€, 12€).

6. Παράσταση «Ψέμα στο ψέμα» στο Ράδιο Σίτυ: Το έργο εστιάζει σε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν να επιτελέσουν ένα τελευταίο καθήκον, πριν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το καθήκον τους λοιπόν, σε αντίθεση με το χαρούμενο κλίμα των ημερών, είναι να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Μη μπορώντας λοιπόν, να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το την αλήθεια, λέγοντας τους το ένα ψέμα μετά το άλλο. Από εκεί και ύστερα λοιπόν, τα πράγματα περιπλέκονται ιδιαίτερα, καθώς τα πολυάριθμα ψέματα τους δημιουργούν μία σειρά παρεξηγήσεων. Θα καταφέρουν να πούνε την αλήθεια, έστω και αργά; (Διεύθυνση: Παρασκευοπούλου 9, Τηλέφωνο: 2310 819153, Μέρα: από 28 Απριλίου 2019).

7. Παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» στο θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, το «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» είναι ένα έργο, που μέχρι και σήμερα παραμένει πιο επίκαιρο και σύγχρονο από ποτέ. Το έργο αυτό λοιπόν, σατιρίζει και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, σε συνδυασμό με την διαφθορά, που είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. αλλά και τη διαφθορά που διαχρονικά είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη φύση. Έτσι, μέσα από κωμικές συγκρούσεις, πάθη και περιπέτειες αναζητούνται ο έρωτας, το πάθος, η ευτυχία, αλλά και η αέναη προσπάθεια ενός Υπηρέτη για επιβίωση και ζωή. (Διεύθυνση: θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Μέρες: από 8 Μαρτίου έως 21 Απριλίου 2019, Προπώληση: Ταμεία ΚΘΒΕ (Τηλέφωνο: 2315 200 200), VIVA.gr, Τ. 11876).

8. Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει στις 24 Απριλίου του 2019 (Μ. Τετάρτη), μία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η οποία θα κινηθεί μουσικά, σύμφωνα με το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, προετοιμάζοντας του χριστιανούς για τον ερχομό της Ανάστασης.(Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου και Παραλία, Τηλέφωνο: 2310895800, Μέρα: 24 Απριλίου 2019, Ώρα: 21:00, Εισιτήρια: 15€, 10€, 5€ (άνεργοι, πολύτεκνοι, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, ΑμεΑ κ.ά.).

9. Cabaret «TheShowMustGoOn» στοΞέφωτο: Μια παράσταση cabaretγεμάτη, χορό, μουσικήκαι τραγούδι μας μεταφέρει στην Νέα Υόρκη του 1950. Οι ήρωες μας εκεί, συναντιούνται όλοι μαζί σε ένα Cabaret, μίας κακόφημης συνοικίας, όπου τα πάντα ανατρέπονται, όταν παλιοί και καινούριοι έρωτες αναστατώνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Παράλληλα, ένας μαφιόζος απ' τα παλιά κάνει ξανά την εμφάνισή του. Ενώ ένας φόνος έχει μείνει άλυτος και αιωρείται σαν ερωτηματικό στην ατμόσφαιρα. Ποιος άραγε είναι ο δολοφόνος; Μήπως βρίσκεται ανάμεσα τους;(Διεύθυνση: Μουσική σκηνή Ξέφωτο, Μέρες: Παρασκευές από 12 Απριλίου έως 3 Μαίου 2019).

Εμπρός λοιπόν! Σε μια πόλη τόσο δραστήρια, εσύ θα παραμείνεις αδρανής;

Σχετικές δημοσιεύσεις