Μήνυμα σε μπουκάλι βρήκε τον αποστολέα του 50 χρόνια μετά

Το μπουκάλι βρήκε ένας άνδρας στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. «Βρήκα το μπουκάλι θαμμένο μέσα στην άμμο. Μέσα σε αυτό υπήρχε ένα μήνυμα που έγραφε “Δες μέσα”» δήλωσε ο Clint Buffington.

Μέσα στο μπουκάλι, όπως ανέφερε ο άνδρας, υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: «Γύρνα στην οδό 419 Ocean Blvd και πάρε ένα βραβείο 150 δολαρίων από την Τίνα, ιδιοκτήτρια του Beachcomber».

Το μήνυμα αναφερόταν σε ένα μοτέλ στο Χάμπτον του Νιου Χάμσαϊρ.

Ο Buffington πήγε στο Νιου Χάμσαϊρ για να παραδώσει προσωπικά το μήνυμα στην Τίνα. Ωστόσο όταν έφτασε εκεί διαπίστωσε ότι η Τίνα είχε φύγει από τη ζωή και έτσι παρέδωσε το μήνυμα στην κόρη της Paula Pierce.

Όπως δήλωσε η Pierce ο πατέρας της έγραψε ένα αστείο, το έβαλε σε ένα μπουκάλι και το πέταξε στον Ατλαντικό Ωκεανό πριν από δεκαετίες.

«Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό γιατί φέρνει πίσω ένα κομμάτι των παιδικών μου χρόνων» ανέφερε η Pierce η οποία κράτησε τον λόγο του πατέρα της και έδωσε στον Buffington τα 150 δολάρια.

Ο Paul Gilmore, 13 ετών τότε, έριξε ένα μπουκάλι με μήνυμα στον ωκεανό, καθώς ταξίδευε με την οικογένειά του από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Μελβούρνη.

Το σημείωμά του βρέθηκε στη Νότια Αυστραλία από τον 13χρονο Jyah Ellott ο οποίος ψάρευε με τον πατέρα του.

Στο σημείωμα που γράφτηκε στις 17 Νοεμβρίου 1969, ο Paul Gilmore έγραψε ότι ταξιδεύει στην Αυστραλία στο πλοίο Fairstar και απέχει 1.000 μίλια από το Fremantle.

Κάλεσε όποιον βρει το μήνυμα να απαντήσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις