Με μεγάλη επιτυχία οι Ημέρες Καριέρας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλονίκης & Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας» οι οποίες διεξήχθησαν στις 7, 9 και 10 Μαρτίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Η συμμετοχή τόσο των επιχειρήσεων όσο και των σπουδαστών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς στη δράση, συμμετείχαν επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της αγοράς, προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας διαφορετικές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης στους σπουδαστές και αποφοίτους, οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποιήσαν συνεντεύξεις με υποψηφίους εργοδότες.
Το πρόγραμμα των Ημερών Καρίερας, περιελάμβανε μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις εταιρειών, ενημερωτικά σεμινάρια και διαλέξεις, όπως η προετοιμασία για τη συνέντευξη, η γλώσσα του σώματος και η μορφοποίηση του βιογραφικού σημειώματος.
Ο απολογισμός υπήρξε εξόχως θετικός σε μια σημαντικότατη διαδικασία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, που επιβεβαιώνει την άρρηκτη σχέση με τις κορυφαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων, επισφραγίζοντας με τον πιο πειστικό τρόπο, τις προσδοκίες που δημιουργεί το μότο «Δημιουργεί Επαγγελματίες», σε σπουδαστές και αποφοίτους. 9 στους 10 αποφοίτους , σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, εργάζονται ήδη στους τομέα των σπουδών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες:
 Web: www.omiros.gr
 Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45 | 2311 256610
 Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410 549360
 Αθήνα: Ακαδημίας 54 – Βερανζέρου 3 – Χαριλάου Τρικούπη 4 | 210 3806166
 Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122 | Πλατεία Κοραή | 210 4190854

Σχετικές δημοσιεύσεις