Μπάγερν – Ολυμπιακός 2-0: Άντεξε χάρη στον Σα για 69 λεπτά.ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.

1.Καθόλου ομαδική συμπεριφορά,οι παίκτες δεν δημιουργούσαν “τρίγωνα “Δεν αλληλουποστηρίζονταν ούτε στην άμυνα!

2 Εγωιστικό παιχνίδι– κρατούσαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους χωρίς να την αλλάζουν γρήγορα ,σε αντίθεση με τους παίκτες της Μπαγιερν που μόλις πλησίαζε παίκτης του Ολυμπιακού στα 2 μέτρα η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια τους σε συμπαίκτη τους.

3.Σουτ ! τι είναι αυτά? ? 1 τόλμησε στο β ημίχρονο εκτός περιοχής ο Καμαρά και την έστειλε στα περιστέρια !

4.Λαθη – ο παράγοντας λάθος που οδήγησε και στην δημιουργία του πρώτου γκολ της Μπαγιερν αφού έχασαν τη μπάλα ,σχεδόν στην επίθεση της Μπάγιερν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Λάθη πολλά και κουραστικά με κακή ποιότητα ποδοσφαίρου.

Γενικές παρατηρήσεις.

Η Μπαγιερν δεν έδειξε κατι συνταρακτικό ,δημιούργησε (χάρη στην αδυναμία του Ολυμπιακού να κρατάει τη μπάλα) πολλές φάσεις,έκανε γρήγορες εναλλαγές στις πάσες κάτι που κουράζει πάντα τον αντίπαλο και δίνει ταχύτητα στο παιχνίδι(έτσι αποφεύγουν και τους τραυματισμούς οι μεγάλοι παίκτες-ομάδες) και φυσικά είχε στην κατοχή της από τα 90 λεπτά τουλάχιστον τα 70 τη μπάλα και αυτό της έδινε άλλο αέρα.Ο Ολυμπιακός έκανε 2 φάσεις στη μικρή περιοχή και θα μπορούσε να πάρει ένα άλλο αποτέλεσμα στην αρχή του παιχνιδιού,/όμως οι παίκτες του έδειξαν ανέτοιμοι και φοβισμένοιγια να καταφέρουν κάτι τέτοιο.Ο μόνος καλός παίκτης ήταν ο ΣΑ.

Βαθμολογία απόδοσης-εικόνας παιχνιδιού.
Μπαγιερν 8
Ολυμπιακός 4.5

Σχετικές δημοσιεύσεις