Μόλις κυκλοφόρησε το δίγλωσσο παιδικό βιβλίο του Σερραίου συγγραφέα Δημήτρη Δεληγεώργη με τίτλο ‘’Ο Φοίβος και η νόστιμη τριανταφυλλιά! – Fivos and the deliciοus rose bush!

Μόλις κυκλοφόρησε το δίγλωσσο παιδικό βιβλίο του Σερραίου συγγραφέα Δημήτρη Δεληγεώργη με τίτλο ‘’Ο Φοίβος και η νόστιμη τριανταφυλλιά! – Fivos and the deliciοus rose bush!’’, Εκδόσεις Αποστακτήριο

Δίγλωσσο Παιδικό βιβλίο (Ελληνικά – Αγγλικά)
Συγγραφέας: Δημήτρης Δεληγεώργης
Εικονογράφηση: Νίκος Πολυχρονόπουλος
Απόδοση στα Αγγλικά: Ιουλία Κοκκίδου
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Σελίδες: 34
ISBN: 978-618-5625-28-3
Έτος Έκδοσης 2023
Διάσταση 22 Χ 22
Μαλακό εξώφυλλο
Τιμή: 11 ευρώ

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε..

Τι ωραία που είναι να πηγαίνεις για πικ νικ στην εξοχή!  Ο Φοίβος το μικρό σκουλήκι, συντροφιά με την Πόλυ την κάμπια, ετοίμασαν τα πράγματά τους και ξεκίνησαν για νέες περιπέτειες! Έκαναν καινούργιους φίλους, έπαιξαν, μοιράστηκαν νόστιμες λιχουδιές και είδαν αλλιώτικα μέρη. Δοκίμασαν επίσης τα νοστιμότατα φύλλα της αρωματικής τριανταφυλλιάς! Πέρασαν όμως και κάποιες δύσκολες στιγμές, γιατί όσοι είναι μικροί και απομακρύνονται μόνοι από το σπίτι τους, πρέπει να προσέχουν πολύ! Να μην χτυπήσουν κάπου, να μην τρώνε χωρίς όρια, να προστατεύονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όμως ο Φοίβος με την Πόλυ, με τη βοήθεια των νέων φίλων τους, με έξυπνες ενέργειες και με ισχυρή θέληση, κατάφεραν να επιστρέψουν με ασφάλεια. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τι έγινε εκείνη τη μέρα, δεν έχετε παρά να τους ακολουθήσετε!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα…

Ο Δημήτρης Δεληγεώργης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και μεγάλωσε στις Σέρρες όπου και ζει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία.  Παράλληλα με την εργασία του ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το ραδιόφωνο, ως επιμελητής και παραγωγός μουσικών εκπομπών.
Η γέννηση του πρώτου του παιδιού υπήρξε η πηγή έμπνευσης για να ξεκινήσει να πλάθει μικρές ιστορίες, οι οποίες και τον οδήγησαν στη δημιουργία του συγκεκριμένου παιδικού βιβλίου, που είναι και το πρώτο του συγγραφικό έργο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο κυκλοφορεί επίσης το δίγλωσσο παιδικό βιβλίο του «Να μπορούσα να πετάξω!» (2021)

Ζητήστε το από κάθε βιβλιοπωλείο!

Σχετικές δημοσιεύσεις