Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ;
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΑΡΟΟΥ
Μετάφραση: Μαρία Παπαγιάννη

Ο Ελέφαντας θέλει να παίξει κρυφτό. Αν θέλετε, παίξτε κι εσείς μαζί του, αλλά θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας – είναι πολύ καλός! Το «Μήπως είδες τον Ελέφαντα;» είναι ένα τρελό και τρυφερό εικονογραφημένο βιβλίο από έναν σπουδαίο παραμυθά με φοβερό χιούμορ.

Από 4 ετών.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚΛΟΥΣΙ ΧΟΚΙΝΓΚ
Μετάφραση: Τεύκρος Μιχαηλίδης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
Ο επιστήμονας και καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε το Σύμπαν και την ομορφιά του κόσμου μας και μας δείχνει ότι είμαστε όλοι μέρος κάτι μεγαλύτερου.

Από 6 ετών.

ΤΟ ΑΡΚΟΥΜΠΑΚΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ

Ο Φούφι, το μικρό αρκουμπάκι, λατρεύει το Αρκουδοδάσος, που είναι γεμάτο καρυδιές. Το μόνο που τον στενοχωρεί είναι τα σκουπίδια που πετούν οι άνθρωποι και το κάνουν να μοιάζει με σκουπιδότοπο και να κινδυνεύει από τη φωτιά. Όταν η φιλενάδα του, η Ζιλίντα, η αρκουδίτσα με τη ροζ γούνα, τρώει πεταμένα αποφάγια κι αρρωσταίνει βαριά, κάνει τα πάντα για να σώσει το δάσος. Μέχρι που τον προτείνουν για δήμαρχο! Μια ιστορία για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, με την παιχνιδιάρικη ματιά της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και της μικρής βοηθού της, της Κάτιας.

Σχετικές δημοσιεύσεις