Νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης – Χόρεψε ζεμπέκικο ο Γιώργος Παπανδρέου στο τέλος της ημέρας

Στο 97,11% (200.294) των ψηφισάντων η διαφορά είναι στο 67,88% (135.092 ψήφοι) – υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι 32,12% (63.925 ψήφους ) του Γιώργου Παπανδρέου.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση. Με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση και την αναγέννηση της παράταξης» είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε λόγο για «μήνυμα ευθύνης για όλους» και ανέφερε τα εξής: «Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Ν. Ανδρουλάκης τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά!»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε για φαγητό σε ταβέρνα μαζί με την οικογένεια και συνεργάτες του και χόρεψε ζεμπέκικο με το τραγούδι “Συννεφιασμένη Κυριακή”

Σχετικές δημοσιεύσεις