Νανά Παλαιτσάκη – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η ίδια κράταγε ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, η δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικού. Ευχαριστώ τους πάντες, γιατρους, νοσηλευτές, φίλους.

Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθω από τα εργασιακά μου καθήκοντα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου».

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον ν απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο.. Τα φιλιά μου».

Σχετικές δημοσιεύσεις