Ντροπή. Όλοι αυτοί που μέχρι χθες μας χειροκροτούσαν, σήμερα να μας θεωρούν παρίες

Για τις σοβαρές συνέπειες της αναστολής εργασίας των υγειονομικών που δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν μίλησε η κ. Δήμητρα Καλφαδοπούλου, εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επί 32 έτη.

«Εδώ και πολλά χρόνια το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης λειτουργεί υποστελεχωμένο, με έναν εξαιρετικά πεπαλαιωμένο στόλο αυτοκινήτων. Η έλλειψη των συναδέλφων που αρνούνται να εμβολιαστούν θα είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα και αυτό θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην παροχή της προνοσοκομειακής φροντίδας στους συμπολίτες μας», δήλωσε η κ. Καλφαδοπούλου.

«Θα είμαστε αλληλέγγυοι σε όποια κατηγορία εργαζομένων στο μέλλον επιβληθεί το ίδιο επαίσχυντο μέτρο που αυτή τη στιγμή επιβλήθηκε στους υγειονομικούς. Θα είμαστε κοντά σε όλους», σημείωσε. «Επί 18 μήνες βάλαμε πλάτη, σε μια περίοδο που όλοι οι άνθρωποι ήταν δικαίως τρομαγμένοι. Εμείς κρύβαμε το φόβο μας και ήμασταν εκεί, κανείς δεν λιγοψύχησε, κανείς δεν πήδηξε από το καράβι, ακόμα και όταν είχαμε ελλιπή μέσα ατομικής προστασίας, εμείς ήμασταν εκεί. Δεν χρησιμοποιήσαμε προφάσεις, δεν παίρναμε άδειες, ήμασταν εκεί για όλους τους συμπολίτες μας γιατί κατανοούμε τον ύψιστο ρόλο μας» ανέφερε. «Νιώθω απέραντο θυμό για τον τρόπο που τιμωρεί αυτή η Ελλάδα τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσφέρουν…», υπογράμμισε. «Είναι ντροπή τους, όλοι αυτοί που μέχρι χθες μας χειροκροτούσαν, σήμερα να μας θεωρούν παρίες», κατέληξε η κ. Καλφαδοπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις