«Ξεχωριστό να είμαι αρχηγός της Μπαρτσελόνα»

Η Mπαρτσελόνα σημείωσε τέσσερα γκολ μέσα σε 12’, νίκησε 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Σεβίλη  στον τελικό του Copa del Rey, και κατέκτησε το 31ο της Κύπελλο, έβδομο τα 11 τελευταία χρόνια. 
  Aυτό είναι το έβδομο Κύπελλο που πανηγυρίζει ο Μέσι στην καριέρα του με τη Μπαρτσελόνα, το πρώτο όμως από τότε που έγινε αρχηγός του συλλόγου το 2018.
 «Ήταν ένα πολύ σκληρό Κύπελλο, σε πολλά παιχνίδια υποφέραμε. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις έναν τίτλο, πολύ χαρούμενος γι αυτήν την ομάδα που άξιζε να χαρεί. Είναι πολύ ξεχωριστό να είμαι ο αρχηγός αυτού του συλλόγου, όπου είμαι όλη μου τη ζωή, είναι ένα πολύ ξεχωριστό Κύπελλο», είπε μιλώντας  στα μικρόφωνα της BarçaTV ο Λιονέλ Μέσι, σκόρερ των δύο τελευταίων γκολ των Καταλανών.
 «Είναι πολύ σπάνιο να κερδίσεις έναν τίτλο και να μην μπορείς να τον γιορτάσεις με τους φιλάθλους ή με την οικογένεια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και το να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε αυτόν τον τίτλο και να πάμε για τη La Liga, είναι πολύ σημαντικό. Είναι επίσης  μια διαφορετική χρονιά για εμάς, μία χρονιά μετάβασης, με πολλούς νέους παίκτες, η ομάδα έγινε ισχυρότερη, σήμερα (σ.σ:χθες) ευχαριστιόμαστε αυτόν τον τίτλο και μένουν ακόμη πολλά για το πρωτάθλημα », πρόσθεσε ο Αργεντινός MVP του τελικού:
 «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κύπελλο για μένα. Είχαμε την υπομονή να έχουμε την μπάλα, και στο δεύτερο ημίχρονο η Αθλέτικ υποχώρησε, εμείς ανεβήκαμε και έφτασαν τα γκολ».

Σχετικές δημοσιεύσεις