Οι Γκρίζοι Λύκοι επιτέθηκαν με πέτρες σε συγκέντρωση του Ιμάμογλου

Η συγκέντρωση του μητροπολιτικού δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου στο Ερζερούμ, ήταν το σημείο όπου εκδηλώθηκε προβοκάτσια. Μια ομάδα επιτέθηκε πετώντας πέτρες. Μετά την επίθεση, ο Ιμάμογλου διέκοψε την ομιλία και απομακρύνθηκε.Τουλάχιστον 12 τραυματίες αναφέρουν ειδεσογραφικές πηγές, ενώ ο ίδιος ο υποψήφιος των εκλογών έδειξε φωτογραφία αιμόφυρτου παιδιού καταγγέλλοντας ότι η αστυνομία δεν το προστάτευσε.

O ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter νωρίτερα είχε καταγγείλει τον δήμαρχο της Ερζερούμ, Μεχμέτ Σεκμέν, για απόπειρα να παρεμποδίσει τη συγκέντρωση, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο τοποθέτησε στην πλατεία όπου επρόκειτο να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση αστικά λεωφορεία.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποτραπεί η συνάντησή μας με συμπολίτες μου στην Ερζερούμ στις 18:00. Δήμαρχε του Μητροπολιτικού Δήμου Ερζερούμ θα κουβαλάς αυτή την ντροπή για όλη σου τη ζωή. Περιμένω στις 18:00 όλους τους πολίτες της Ερζερούμ στην πλατεία Χαβούζμπασι της πόλης. Εμπρός Ερζερούμ!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ιμάμογλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις