Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι ενθαρρυντικές

Μετά από περίπου ένα μήνα από το επεισοδιακό επεισόδιο καρδιακής ανακοπής και έμφραγμα που υπέστη, βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

Την Κυριακή των Βαΐων, φάνηκε να αντιδρά, ανοίγοντας τα μάτια του, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η σύζυγος του πάντα δίπλα του δήλωσε στην εφημερίδα On Time: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ».

«Πριν από μία εβδομάδα που έγινε το εγκεφαλογράφημα στον τραγουδιστή, ήταν καλό επομένως οι γιατροί προχώρησαν στην αφύπνισή του. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει.

Σχετικές δημοσιεύσεις