Ο Έλτον Τζον ξέσπασε σε δάκρυα και διέκοψε συναυλία στο Όκλαντ

O βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Έλτον Τζον ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του στη Νέα Ζηλανδία καθώς ”έχασε την φωνή” του εξαιτίας πνευμονίας και υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα μια συναυλία του στο Όκλαντ.

Ο διάσημος καλλιτέχνης ξέσπασε σε δάκρυα στη διάρκεια της συναυλίας στο στάδιο του Όκλαντ Mt Smart καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να τραγουδάει.

Με μεγάλη δυσκολία τραγούδησε την επιτυχία του ‘Candle in the Wind’ και ενημέρωσε το κοινό ότι δεν γνωρίζει για πόσο ακόμη μπορεί να συνεχίσει. Έπειτα έφυγε για λίγο από τη σκηνή και επέστρεψε φορώντας ένα νέο κοστούμι.

Τελικά, στη μέση της συναυλίας, ο 72χρονος σταρ, σταμάτησε και ενημέρωσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο στάδιο πως έπρεπε να φύγει. “Απλά έχασα εντελώς τη φωνή μου, δεν μπορώ να τραγουδήσω. Με συγχωρείτε, πρέπει να φύγω”, ανέφερε προς το κοινό που άρχισε να τον χειροκροτεί. Τότε εκείνος στηρίχτηκε στο πιάνο και ξέσπασε σε δάκρυα.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν απόψε στο Όκλαντ. Διαγνώστηκα με πνευμονία νωρίτερα σήμερα, αλλά ήμουν αποφασισμένος να παρουσιάσω το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό σόου. Έπαιξα και τραγούδησα με όλες τις δυνάμεις μου μέχρι που η φωνή μου δεν άντεξε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, πολύ ταραγμένος και ζητώ συγγνώμη. Τα έδωσα όλα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εντυπωσιακή σας στήριξη και για όλη την αγάπη που μου δείξατε απόψε. Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων. Με αγάπη, Έλτον”.

Σχετικές δημοσιεύσεις