Ο αποχαιρετισμός της Finos Film στον αγαπημένο ηθοποιό

Ο Κώστας Βουτσάς είχε πρωταγωνιστήσει σε 30 ταινίες της Finos Film από το 1958 όπου συμμετείχε στην ταινία «Η κυρά μας η μαμή», μέχρι και το 1975 με τον «Τρομοκράτη». «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Κάτι να καίει», «Τεντυμπόυ αγάπη μου», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Νύχτα γάμου, «Για ποιον χτυπά η κουδούνα» και πλήθος ακόμα κινηματογραφικών επιτυχιών που μας έχουν συντροφεύσει μέσα στα χρόνια.

«“Τίτλοι Τέλους” γράφτηκαν σήμερα στις 4 τα ξημερώματα. Ο Κώστας Βουτσάς δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που μας έδωσε να είναι κοντά μας μέχρι τα… 110. Έκανε ένα φσσς μπόινγκ στον ουρανό και πήγε να συναντήσει τους υπόλοιπους “μεγάλους” της παρέας. Αντίο λατρεμένε μας Κώστα..», ανέφερε στην ανάρτηση της η Finos Film.

“Τίτλοι Τέλους” γράφτηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Ο Κώστας Βουτσάς δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που μας έδωσε να είναι κοντά μας μέχρι τα… 110. Έκανε ένα φσσς μπόινγκ στον ουρανό και πήγε να συναντήσει τους υπόλοιπους “μεγάλους” της παρέας.

Αντίο λατρεμένε μας Κώστα..

Σχετικές δημοσιεύσεις