Ο ΠΑΟΚ έκανε το γύρο του κόσμου

Ο ΠΑΟΚ έκανε το γύρο του κόσμουO τρίτος τίτλος του ΠΑΟΚ και πρώτος μετά από 34 χρόνια αναδείχθηκε με ξεχωριστό τρόπο, από ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

H μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα των ΗΠΑ, Washington Post σε σχετική ανταπόκρισή της, αναφέρει: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο μετά από 34 χρόνια», ενώ παρέθεσε δηλώσεις του Γιώργου Κούδα αλλά και φιλάθλων από την χθεσινή γιορτή στη Θεσσαλονίκη. Το Reuters, σε τηλεγράφημά του σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα μετά 34 χρόνια», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Να σημειωθεί πως, μέσα σε αποθεωτική και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με χιλιάδες βεγγαλικά και ασταμάτητα φωτορυθμικά έγινε η απονομή του επάθλου του φετινού πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, σε μια παλλόμενη από ξέφρενο ενθουσιασμό Τούμπα. Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ανέβηκαν στην ειδικά σχεδιασμένη εξέδρα με την συνοδεία βιντεοσκοπημένου υλικού που προβάλλονταν στις τέσσερις γιγαντοοθόνες και κάτω από θερμές εκδηλώσεις του πλήθους.Τελευταίος και μέσα σε μια πραγματική αποθέωση ανέβηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στον οποίο δόθηκε το έπαθλο που απένειμε λίγο νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, στους αρχηγούς της ομάδας Αντρέ Βιεϊρίνια και Στέλιο Μαλεζά.

Σχετικές δημοσιεύσεις