Ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία, έμεινε στο 0-0 με την Γρανάδα.

Αέρα σουταραν οι επιθετικοι του ΠΑΟΚ μην μπορωντας να βρουν τα διχτυα..Στο ξεκίνημα του ματς ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο δυνατος. Εκανε ευκαιρίες εκλεβε μπάλες στη μεσαία γραμμή και μπορούσε στη συνέχεια να δημιουργεί προϋποθέσεις να αναπτυχθεί. Αυτό οδήγησε στο να είναι εκείνος που απείλησε επί της ουσίας στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Η Γρανάδα είχε την κατοχή, αλλά δεν εύρισκε διαδρόμους προς την περιοχή του Ζίβκοβιτς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον ΠΑΟΚ όταν στο 10ο λεπτό μετά από εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ, ο Μουργκ έδωσε στον Ζίβκοβιτς, αυτός έκανε το γέμισμα αλλά ο Σβαμπ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να απειλήσει τον Ρουί Σίλβα. Ίδιο σκηνικό και στο 17ο λεπτό, όταν ο Αυστριακός έκανε το γέμισμα, αλλά η κεφαλιά που έπιασε ο προωθημένος Βαρέλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 1-0 στο 27’ αλλά στάθηκε άτυχος, αφού η προβολή του Σβαμπ μετά από γύρισμα του Ίνγκασον σταμάτησε στο δοκάρι του Ρουί Σίλβα. Όσον αφορά τη Γρανάδα δεν μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να απειλήσει, έχοντας μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ένα σουτ υπό πίεση του Ματσίς στο 32’ το οποίο έβγαλε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη συγκέντρωση τους, έκαναν εύκολα λάθη και έδωσαν στο δεύτερο μέρος την ευκαιρία στη Γρανάδα να τους κλείσει στο μισό γήπεδο και να φτάνει ευκολότερα στην περιοχή του Ζίβκοβιτς, σε αντίθεση με ότι γινόταν στο πρώτο μέρος, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησαν ποτέ. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έβγαλε ευκαιρία στο 84’ όταν ο Ελ Καντουρί με κάθετη έξοψε στα δύο την άμυνα της Γρανάδα, αλλά ο Σφιντέρσκι που ήταν αποδέκτης της μπάλας δεν έπιασε γεμάτο σουτ και έδωσε την ευκαιρία στον Σίλβα να μπλοκάρει. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον στον Σβαμπ που έπεσε από σπρώξιμο του Σάντσες στις καθυστερήσεις, αλλά ο Πορτογάλος ρέφερι, δεν σφύριξε.

Γρανάδα-ΠΑΟΚ 0-0
Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Γκερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόνς (90′ Ντομίνγκες), Μίγια, Μακίς, Πουέρτα, Κένεντι (74’ Σόρος), Σουάρεθ (74’ Μοντόρο).

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο (σ.σ. αρχηγός), Ροντρίγκο (75’ Ουαγκέ), Σβαμπ, Ντόουγκλας, Γιαννούλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (69’ Ελ Καντουρί), Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι).


Σχετικές δημοσιεύσεις