Ο Πελέ αναγνώρισε την κρυφή του κόρη στη διαθήκη του – Τι άφησε στα παιδιά της

Το είδωλο του ποδοσφαίρου είχε προηγουμένως αρνηθεί να αναγνωρίσει ότι ήταν ο πατέρας της Σάντρα Ρετζίνα, κάτι που την πίκρανε πολύ μέχρι τον θάνατό της πριν από 17 χρόνια. Παρόλα αυτά, όπως λέγεται, ο 82χρονος Πελέ ζήτησε να συναντηθεί με τους δύο γιους της, μιλώντας τους για πρώτη φορά από κοντά στις 28 Δεκεμβρίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει.

Και τώρα, όπως έγινε γνωστό, φέρεται να έδωσε μερίδιο από την περιουσία του ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στα δύο παιδιά, αναγνωρίζοντας μάλιστα την Σάντρα ως ένα από τα επτά παιδιά του στη διαθήκη του.

Έτσι, έληξε ένα οικογενειακό δράμα που κρατούσε δεκαετίες, με τα παιδιά της Οκτάβιο Φελίντο Νέτο και Γκαμπριέλ Αράντες ντο Νασιμέντο να λένε ότι το όνειρο της μητέρας τους έγινε πραγματικότητα.

Η Mirror αναφέρει ότι ο Γκάμπριελ είπε: «Μίλησα με τις θείες μου και μου είπαν ότι ο παππούς μας ήθελε να μας δει. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, ήταν μια ευκαιρία που περιμέναμε. Κάθε οικογένεια έχει τσακωμούς και διαμάχες, η δική μας δεν διαφέρει, αλλά υπάρχουν στιγμές που η ένωση και η αγάπη είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχισμένοι».

Η «μυστική» κόρη του Πελέ και η «μάχη που έδωσε για να την αναγωρίσει
Η Σάντρα, η οποία πέθανε το 2006 από καρκίνο, γεννήθηκε μετά την σχέση του Πελέ με την καθαρίστριά του, Ανίσια Ματσάδο. Η Ματσάδο είχε παλέψει για πολλά χρόνια προκειμένου να τον κάνει να παραδεχτεί πως ήταν ο πατέρας, αλλά εκείνος αρνιόταν ακόμη και όταν ένα τεστ DNA απέδειξε το αντίθετο.

Η Σάντρα τελικά, έλαβε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το επώνυμό του Πελέ, Νασιμέντο, το 1996 μετά από πενταετή δικαστική διαμάχη.

Όταν ο Πελέ πέθανε τον περασμένο μήνα μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, λέγεται ότι άφησε πίσω του μια περιουσία που αξίζει περίπου 13 εκατομμύρια λίρες.

Το παγκόσμιο είδωλο είχε τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο, δίδυμα από τον δεύτερο και δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων και η Σάντρα, από σχέσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις