Ο Τσίπρας αντί να δημιουργεί πολιτικό πολιτισμό, δημιουργεί μπάχαλο! Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει το λύκο όσες προβιές και αν φορέσει..

Ενώ οι πολίτες αγκομαχούν από την πανδημία που έχει δυσκολέψει και αλλάξει τον τρόπο ζωής τους,αγωνιούν για τις δουλειές τους και η ψυχολογική τους κατάσταση οδεύει προς το πυρ το εξώτερον,ενώ οι πολίτες περιμένουν μια ακόμη λογική φωνή,πέραν από αυτής της κυβέρνησης που καθημερινά ακούει ,αντί αυτού βλέπει τον Κο Τσίπρα με παρέες πολιτικών και νεαρών φοιτητών και εξεγερμένων μπαχαλάκηδων να γίνονται η σημαία της αντιπολιτευτικής πολιτικής του Συριζα και των συνιστωσών του.

Η ατζέντα του Τσίπρα με την υποστήριξη για τον Κουφοντίνα και το πως θα περνάει καλύτερα εκεί που θέλει και από την άλλη καλώντας και ξεσηκώνοντας τους φοιτητές – συλλόγους κλπ σωματεία σε πορείες, μαζί με στελέχη του κόμματός του ,προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις για να ¨δείξει¨ πως υπάρχει…Μία ανούσια και άδεια αντιπολίτευση του Σύριζα που προσπαθεί με Φωτοβολίδες και κροτίδες,να κάνει εντύπωση σ ένα βαρύ ήδη κλίμα για όλους τους Ελληνες και σε μια εποχή όπου οι απαγορεύσεις έχουν κουράσει τον Ελληνικό λαό, που υπομονετικά ωστόσο κατανοεί και περιμένει τον απεγκλωβισμό του.Ο Τσίπρας προσπαθεί με πλιάτσικο και με αντάρτικο πόλης και συνθήκες παρακράτους να φανεί και πάλι,όπως και πριν τις εκλογές που τον ανέδειξαν πρωθυπουργό,το καλό παιδί των αντιφρονούντων και “ανταρτών” ο νέος ¨Τσε¨ ,αφού σε όλα τα άλλα επίπεδα έχει χάσει και χάνει την δύναμή του απέναντι στην πολιτική του Μητσοτάκη ,ο οποίος διαχειρίζεται την πανδημία,την πιο σοβαρή κρίση στην σύγχρονη εποχή με τον καλύτερο τρόπο, όπως και μία σειρά άλλων σημαντικών ζητημάτων για τη χώρα.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως αν δεν τα έκανε όλα αυτά ο κος Τσίπρας θα ήταν διαρκώς στην αφάνεια ,αλλά επίσης προβληματίζονται ακόμη και οι ίδιοι του ψηφοφόροι, για την ανεύθυνη στάση του ,απέναντι στην πανδημία και την τάξη και υπομονή που έχουν δείξει όλοι οι πολίτες αυτή την εποχή,σε αντίθεση με τις ομάδες της αξιομ. αντιπολίτευσης που καθημερινά βρίσκονται στο δρόμο, δημιουργώντας προβλήματα ή καλύτερα κάνοντας θόρυβο,ως κακομαθημένα παιδιά που τους πήραν το παιχνίδι από τα χέρια. Αυτή η ανεύθυνη πολιτική πείθει μόνο τους 15 άρηδες που είτε στο γήπεδο είτε στο δρόμο ,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σπάσουν , να γκρεμίσουν και να σκοτώσουν , ότι οι γονείς τους με στερήσεις και δυσκολίες κατάφεραν να φτιάξουν. Ένα αέναο χάσμα, σε μια πολίτικη παρωχημένη και παλαιά όπου οι αντιεξουσιαστές τελικά, το μόνο που κυνηγούσαν ήταν η ουρά τους ή η κατάληψη της εξουσίας ..Μια πολιτική που φτιάχνει και υποδαυλίζει το μίσος ,μια πολιτική που θα βρίσκεται πάντα στο περιθώριο στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών ,που μπορεί να ελκύονται από το φως και τα πυροτενήματα ,όμως ξέρουν πόσο επικίνδυνα είναι σε λάθος χέρια αλλά το σπουδαιότερο όλων είναι πως.. Κ Τσίπρα πρέπει να μάθετε να είστε χαμένος,να το συνηθίσετε,η ευκαιρία σας δόθηκε μια φορά και ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει το λύκο , όσες προβιές και αν φορέσει..

Β Σπανουδάκης..

Σχετικές δημοσιεύσεις