ΠΑΟΚ – Προβληματίζουν τον Λουτσέσκου οι απουσίες

Στην τελική φάση βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Γάνδη εναντίον της ομώνυμης τοπικής ομάδας, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Conference League. O τεχνικός του «Δικέφαλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, προβληματίζεται με τις απουσίες των Αντριγια Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς, καθώς αυτοί αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους στον μεσοεπιθετικό σχεδιασμό της ομάδας του.

Την θέση του Κροάτη και πρώτου σκόρερ της ομάδας θα πάρει ο Αυστριακός Στέφαν Σβαμπ, ενώ για τη θέση του Σέρβου πλάγιου επιθετικού τρεις είναι οι υποψήφιοι να ξεκινήσουν στο παιχνίδι: ο Τόμας Μουργκ ο Αλέξανδρου Μιτρίτσα και ο Ομάρ Ελ Καντούρι. Σήμερα πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Υπενθυμίζεται φυσικά ότι εκτός ομάδας είναι και θα παραμείνει για το επόμενο εξάμηνο ο τραυματίας Γιάννης Μιχαηλίδης, που πρόκειται σύντομα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας επί ελληνικού εδάφους, στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στη συνέχεια στις 13:00 ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ένας θα εκ των ποδοσφαιριστών θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Σχετικές δημοσιεύσεις