ΠΑΟΚ: Προετοιμασίες για τη φιέστα του πρωταθλήματος – Γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο

ΠΑΟΚ: Προετοιμασίες για τη φιέστα του πρωταθλήματος -  Γιγαντοοθόνη στο Λευκό ΠύργοΣτην κορύφωσή τους βρίσκονται οι προετοιμασίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη γιορτή στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, επ΄ ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, 34…

Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών και φίλων της που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αυριανό (21/4, 19:00) αγώνα, θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη ώστε να παρακολουθήσουν από αυτήν τον αγώνα και το πανηγυρικό που θα ακολουθήσει. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ενημερώνει πως οι θύρες για τον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, τα εισιτήρια του οποίου έχουν εξαντληθεί, θα ανοίξουν στις 16:30. Παρακαλούμε πάρα πολύ για λόγους αυξημένης ασφάλειας, οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν το γήπεδο για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας αλλά και της ομαλής ροής ελέγχου όσων έχουν εισιτήριο.

Προφανώς ο αγώνας αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος της Τούμπας, άρα παρακαλούμε θερμά τον κόσμο να προστατεύσει το γήπεδο από φθορές. Μετά το τέλος του αγώνα, στην περίπτωση του ευνοϊκού αποτελέσματος, παρακαλούμε τον κόσμο να παραμείνει στη θέση του, για να παρακολουθήσει το τελετουργικό της απονομής, για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία. Ζητούμε από τον κόσμο να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φιλάθλους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όλους τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο».

Στον αγώνα έχουν κληθεί και θα παραστούν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέκτησαν τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα, το 1976 και το 1985, ενώ θα παραστεί ο Χοσέ Μαουρίσιο, που θα έρθει από την Πορτογαλία για να ζήσει τις στιγμές της κατάκτησης του τίτλου και να παραλάβει το μετάλιο του πρωταθλητή. Επίσης έχει κληθεί από τον ΠΑΟΚ και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά δεν είναι βεβαιωμένη η παρουσία του, καθώς ακολουθεί θεραπεία στο Βελιγράδι.

Σχετικές δημοσιεύσεις