Ποζάρει ολόγυμνη και εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της (ΦΩΤΟ)

Ποζάρει ολόγυμνη και εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της (ΦΩΤΟ)Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα.

Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, από τα ρούχα του βγήκε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία φωτογραφήθηκε όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της, ξαπλωμένη πάνω σε έναν καναπέ. Η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια δημοσίευσε την λήψη που επιλέχθηκε για το περιοδικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναστάτωσε τους followers της. Το καλλίγραμμο κορμί της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα.

tlife.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις