Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τη φοιτήτρια

«Σταμάτα το αυτοκίνητο, θέλω να κατέβω και να γυρίσω πίσω» ήταν τα λόγια της 19χρονης μετά το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, όπου ο 26χρονος αλβανός προσπαθούσε να την καθησυχάσει, την έπιασε από το χέρι, ζητώντας να του δώσει λίγο χρόνο αλλά και της είπε «θα τα κανονίσω εγώ».

Η 19χρονη εκείνη την φοβήθηκε μην της κάνει κακό και αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια ανέφερε ο δικηγόρος της 19χρονης Δημήτρης Σαρρής.

Οι δυο τους γνωρίζονταν μόνο τυπικά μέσω της δουλειάς της 19χρονης, και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του μαζί. Μετά το τροχαίο οι δυο τους έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στο Ωραιόκαστρο για λίγες ώρες, είπε.

«Κάποια στιγμή η 19χρονη κατόρθωσε και έφυγε και από τότε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι δυο χρόνια μικρότερη από το θύμα, και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως την ημέρα που συνελήφθη, η ίδια είχε αποφασίσει να πάει στο τμήμα και να παραδοθεί αυτοβούλως, κάτι το οποίο δεν πρόλαβε τελικά να κάνει», ανέφερε ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας.

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της φοιτήτριας, η οποία κατέληξε τις πρωινές ώρες μετά από σκληρή μάχη που έδωσε στην εντατική.

Η μητέρα της, με μία σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο, την αποχαιρέτησε, όχι με ένα αντίο αλλά με την προσμονή ότι θα ξαναβρεθούν.

Με δύναμη ψυχής η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της Εμμανουέλας. Όπως λέει στο MEGA η μητέρα της, ήταν επιθυμία της κόρης τους, να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή πριν φύγει η ίδια από την ζωή.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για μας. Το παιδί μου μας το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Την τελευταία φορά που την είδα σε αυτό το κρεβάτι με τα εκατοντάδες καλώδια και σωληνάκια, η καρδιά της χτυπούσε. Ποιοι είμαστε εμείς που θα την σταματούσαμε;», είπε η μητέρα της 21χρονης.

Σχετικές δημοσιεύσεις