Πρόσκληση διάθεσης προϊόντων και ενημερωτικού υλικού για τη FOODEXPO 2023

Αγαπητά μας μέλη,
Όπως γνωρίζετε το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετάσχει στη FOOD EXPO 2023, η οποία θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2023 στο  Metropolitan Expo.
Πρόκειται για τη  μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία  για ακόμη μία χρονιά  αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες και επισκέπτες και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας.
Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην έκθεση με δικό του Περίπτερο, στο οποίο λαμβάνουν μέρος εννέα σερραϊκές επιχειρήσεις. που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών.
Η FOOD EXPO αποτελεί μια έκθεση αναγνωρισμένης αξίας και υψηλού, που δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλλουμε τα προϊόντας μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Στόχος μας είναι και φέτος να έχουμε μια δυναμική παρουσία ,στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και στην ανάδειξη του ευλογημένου τόπου μας.


Όσοι λοιπόν το επιθυμείτε μπορείτε να διαθέσετε μια ποσότητα από τα προϊόντα σας (τρόφιμα-ποτά), προκειμένου αυτά να προβληθούν μέσω του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον, καλό θα ήταν να συνοδεύετε τα προϊόντα με σχετικό ενημερωτικό υλικό για την επιχείρησή σας και τα παραγόμενα προϊόντα. 
Όσοι ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μας, μπορείτε να παραδίδετε τα προϊόντα σας και το ενημερωτικό υλικό στο Επιμελητήριο έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες : T: 23210 99744 – 23210 99723  E: eves@eves.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις