Πώς να αφαιρέσεις το κερί από τα ρούχα σου (Video)

Πώς να αφαιρέσεις το κερί από τα ρούχα σου (Video) Προσέχω για να έχω είναι το συγκεκριμένο θέμα αφού χθες Μεγάλη Παρασκευή πήγες στην περιφορά του Επιτάφιου και είναι πολύ πιθανό να γύρισες με νεύρα και κερί στα ρούχα. Ο…

Προσέχεις ιδιαίτερα το κερί που έχεις στο χέρι σου ώστε να μη σβήσει και αναγκαστείς να σταματήσεις για να το ανάψεις από τον διπλανό σου αλλά και για να μη λερώσεις κάποιον που βρίσκεται κοντά σου. Έλα όμως που η κυρία που στέκεται ένα βήμα πίσω σου δεν έχει τα ίδια σχέδια με εσένα. Με μία κίνηση απότομη, ρίχνει το λιωμένο κερί στο τζιν παντελόνι σου. Υπενθυμίζω, το πνεύμα κατάνυξης. Δε λες κουβέντα, αν και τα εσώτερά σου βράζουν.

Λύση υπάρχει και για το λιωμένο κερί που βρίσκεται στο παντελόνι σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις το λεκέ να στεγνώσει. Βάλε το τζιν στην κατάψυξη ώστε να σταθεροποιηθεί το κερί.

Μόλις το βγάλεις ξύσε με ένα μαχαίρι το κερί και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα ξεκολλήσει από το ύφασμα. Πάρε δύο κομμάτια χαρτί κουζίνας και τοποθέτησε ένα πάνω στο λεκέ κι ένα κάτω από αυτόν.

Θα σιδερώσεις το παντελόνι, έχοντας με τα χαρτιά κουζίνας, «αγκαλιάσει» το λεκέ. Το χαρτί θα απορροφήσει τα υπολείμματα λιωμένου κεριού. Βάλε το ρούχο για πλύσιμο και τη επόμενη θα είναι έτοιμο προς χρήση.

{youtube}-MaHKVvTygM{/youtube}

Σχετικές δημοσιεύσεις