Ρωσία – Άντρας κυνηγά μπανιέρα σε παγωμένο δρόμο

Ένας άντρας στην πόλη Τομσκ της Ρωσίας βρέθηκε σε μια πολύ άβολη κατάσταση να κυνηγά μια μπανιέρα, σε έναν παγωμένο δρόμο, στις 22 Γενάρη.

Η πολύ παράξενη και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική στιγμή καταγράφηκε από μια κάμερα σε βίντεο και ανέβηκε στα social media της ρωσικής πόλης.

Εκεί, οι άνθρωποι μοιράζονται πληροφορίες για τα συμβάντα και τις ειδήσεις που συμβαίνουν στο Τομσκ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αμέσως έγινε viral, ένας άντρα για κάποιον λόγο προσπαθεί να πιάσει μια μπανιέρα.

Όμως η «φυγάς» ολοένα πάει και πιο γρήγορα και μάλιστα παραλίγο κοντεύει να χτυπήσει ένα παιδάκι που στέκεται στην τρελή πορεία του είδους υγιεινής με τις τάσεις φυγής.

Τελικά, η μπανιέρα σταματά σε ένα μια διασταύρωση και ευτυχώς που δεν πέρναγε κάποιο αμάξι εκείνη την ώρα και να συμβεί κάποιο ατύχημα και να χτυπήσει κανείς.

Το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα αντιμετώπισαν το παράξενο περιστατικό με μεγάλη δόση χιούμορ.

«Ο ιδιοκτήτης αυτής της μπανιέρας πρέπει να λάβει μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο» συμβούλευσε ένας σχολιαστής.

«Ω, Θεέ μου! Αυτό μοιάζει τόσο με τον μύθο του Σίσυφου! Τι κάνει η ζωή στους φτωχούς ανθρώπους στη Ρωσία» σχολίασε κάποιος με μεγάλες γνώσεις στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία.

«Πώς να κάνεις μπάνιο στο Τομσκ: Πρώτα πρέπει να πιάσεις τη μπανιέρα» έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος σχολιαστής για τον εμαγιέ δραπέτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις