Ρόδος – Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοούταν για έξι ημέρες

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την ΕΛΑΣ στο βουνό Μάσσαρη καθώς εντοπίστηκε μια γυναίκα η οποία αποδείχθηκε ότι είναι η Ελένη Ευθυμίου. Η 44χρονη αγνοούταν εδώ και έξι ημέρες. Για τελευταία φορά την είχε δει ο 67χρονος κτήτορας του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο, από όπου συνεχίζονταν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Ρόδου.

Εν τέλει, η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου εντοπίστηκε από έναν περιπατητή στο βουνό Μάσσαρη, και έδειχνε χαμένη και εξαντλημένη.

Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και όπως έχει γράψει η «δημοκρατική» δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και τη μαρτυρία ατόμου που λέει ότι είδε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να το οδηγεί άνδρας με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες για εξηγήσεις. Ο μάρτυρας μάλιστα τοποθετεί το αυτοκίνητο στην περιοχή περί ώραν 12.30 της Δευτέρας και τον άγνωστο να ανεβαίνει στο βουνό μόνος του.

Σχετικές δημοσιεύσεις