Σε εξέλιξη έργα βελτίωσης της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες βελτίωσης, επισκευής και καθαρισμών, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, σε μήκος 45 χιλιομέτρων από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας έως τα όρια του Ν. Σερρών.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που συμπεριλαμβάνει καθαρισμούς οριογραμμών σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, κοπή αυτοφυούς βλάστησης και κλάδεμα δέντρων σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού, καθαρισμούς διασταυρώσεων της ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών με την ΕΟ Θεσσαλονίκης- Κιλκίς με τον οικισμό της Ασσήρου και με τον οικισμό Κριθιάς, καθαρισμούς δύο τεχνικών εντός της Λητής, ασφαλτικές εργασίες και τοποθέτηση 54 πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας.

Επί τόπου βρέθηκαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων Δημήτρης Αγγελίδης. Σε δηλώσεις της, η κ. Πατουλίδου επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το έργο αλλά και από τον χρόνο υλοποίησης του, καθώς σε συνολικό χρόνο 14 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης έναντι των 24 μηνών του συμβατικού χρόνου περαίωσης, έχει ολοκληρωθεί το 80% περίπου του συνολικού έργου.

Σχετικές δημοσιεύσεις