Σε σόου του Netflix οι διαγωνιζόμενοι θα φτιάχνουν τεράστια γλυπτά από άνθη

Ο Άγγλος κωμικός Βικ Ριβς (Vic Reeves) θα είναι ο παρουσιαστής του νέου διαγωνιστικού σόου του Netflix, «The Big Flower Fight» στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα φτιάχνουν γλυπτά από άνθη.
Στη διαγωνιστική αρένα θα ριχθούν ομάδες ανθοπωλών, γλυπτών και σχεδιαστών που θα καλούνται να δημιουργήσουν τεράστιες εγκαταστάσεις. Στόχος της σειράς είναι να βοηθήσει ώστε «τα λουλούδια να λάβουν τελικά τον σεβασμό που τους αξίζει» σύμφωνα με την ανθοπώλη, Κρίστεν Γκρίφιθ Βάντεργιοτ, η οποία θα έχει ρόλο κριτή στο σόου.
Συμπαρουσιάστρια του Άγγλου κωμικού θα είναι η Αγγλο-Κύπρια ηθοποιός Natasia Demetriou, η οποία όπως και ο Reeves θα πρέπει να εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες.
Σε κάθε επεισόδιο θα εξετάζεται ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων και θα παρουσιάζεται μια μοναδική πρόκληση – οι ομάδες θα έχουν την ευθύνη να χτίσουν τεράστιο γλυπτό από λουλούδια και θα ανταγωνίζονται στον σχεδιασμό των πιο παράξενων και όμορφων έργων τέχνης από άνθη και άλλα φυσικά υλικά.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη δική τους δημιουργία από άνθη, η οποία θα εκτεθεί στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Λονδίνου (Royal Botanic Kew Gardens).
«Είχα το πιο υπέροχο καλοκαίρι παρακολουθώντας να δημιουργούνται από το τίποτα υπέροχα γλυπτά από άνθη» ανέφερε ο Reeves.

Σχετικές δημοσιεύσεις