Σοκάρει η πρώτη εικόνα του αρχαιολόγου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Τι αποκάλυψε στην Telegraph

Θέμα στη βρετανική Telegraph έγινε ο ξυλοδαρμός του υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλη Ψαρρού, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στις 7 Μαρτίου δέχθηκε «επαγγελματικό μαφιόζικο χτύπημα που σχετίζεται άμεσα με υποθέσεις που χειρίζεται στο πλαίσιο των καθηκόντων του».

Συγκεκριμένα το βρετανικό μέσο ενημέρωσης έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφία όπου φαίνονται τα χτυπήματα που δέχθηκε ο κ. Ψαρρός στο πρόσωπό του με τους μώλωπες γύρω από τα μάτια του να δείχνουν το μένος της επίθεσης που δέχθηκε.

Ο υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων μετά την επίθεση που δέχθηκε έφερε βαριά τραύματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph

«Αρχαιολόγος που δέχθηκε επίθεση στη Μύκονο κατηγορεί κατασκευαστές για «επαγγελματικό χτύπημα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Telegraph «κατασκευαστές ακινήτων στη Μύκονο κατηγορήθηκαν ότι διέταξαν «επαγγελματικό» χτύπημα εναντίον αρχαιολόγου, ο οποίος ανακάλυψε ότι είχαν παραβιάσει τη νομοθεσία που αφορά την προστασία ιστορικών τοποθεσιών».

Μάλιστα σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα ο αρχαιολόγος δέχθηκε επίθεση από μία ομάδα ανδρών, ενώ έφευγε από το σπίτι του στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου και χρειάστηκε να νοσηλευθεί καθώς από τα χτυπήματα είχε σπασμένα πλευρά, κάταγμα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις