«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» – ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

spartiates

Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα απαντήσουμε δυναμικά στο κατάπτυστο υπόμνημα που κατέθεσε εναντίον του κόμματός μας η Νέα Δημοκρατία. Εντός ημερών οι υποψήφιες Ευρωβουλευτές μας Μαίρη Μυλωνά και Αικατερίνη Αλεξοπούλου θα καταθέσουν μύνηση εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς το υπόμνημα που απέστειλε αναφέρει ψευδώς πως στο παρελθόν ήταν υποψήφιες με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη για τα αισχρά ψευδη που κατέθεσε εις βάρος μας.

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ παραμένοντας πιστοί στα ιδανικά μας συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα μας απέναντι στο καθεστώς Μητσοτάκη, το οποίο μέσα στην παραληρηματική αλαζονεία του θεωρεί ότι μπορεί να ποδηγετήσει την Δικαιοσύνη. Οι ίδιοι άνθρωποι που στην πανδημία και στην υπόθεση των Τεμπών, κουνούσαν το δάχτυλο στον Ελληνικό λαό κατηγορώντας τους πάντες ως διασπορείς “fake news” τώρα χρησιμοποιούν εναντίον μας το αγαπημένο τους όπλο: ΤΑ ΨΕΥΔΗ.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας καθώς είμαστε το τελευταίο προπύργιο πριν από την πλήρη καταστρατήγηση κάθε έννοιας της Ελευθερίας και τον ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας.

Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να ανακόψει την προσπάθεια απαξίωσης και, ποδηγέτησής της από το καθεστώς Μητσοτάκη.

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΥΚΝΏΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ! 

Για την Ελευθερία

Για την Δημοκρατία

Για την Ελλάδα

Σχετικές δημοσιεύσεις